Vuxenböcker

alla_vuxen-52 Vardagsedge_framsida-66

Tre egna böcker, ”För mina ögon”, ”Utanför kartan”, ”Längtans manifest” och så humorboken ”Vardagsedge” som var ett samarbete med Malin Stehn och Lena Thoft Sjöström 여포키우기 apk 다운로드.

Att skriva för vuxna har sina sidor. På många sätt är det enklare än att skriva för barn och ungdomar, för man behöver liksom inte tänka på att vara så tydlig 다운로드. Eller hur ska jag uttrycka det? Jo, när man skriver för vuxna måste man krångla till det lite så att det inte blir för enkelt.

Hittills har det alltså blivit tre vuxenböcker 안드로이드 로고 다운로드. Den första är en prosalyrisk roman med mina egna illustrationer. Visst låter det som en kioskvältare? Jag är väldigt tacksam för att Alfabeta ville ge ut den och inte direkt mörda mig när det visade sig att den sålde typ 400 ex 주문을 외우다 다운로드. ”Smällar man får ta”, tror jag att de tänkte.

De övriga två böckerna innehåller korta texter och några dikter.

Vardagsedge” är något helt speciellt 네온사인. Måste ses, som man brukar säga.

Men har jag då mer på lager, fler idéer till vuxenlitteratur? Ja, så är det väl ständigt. Jag har några noveller liggande och en del tankar åt det mer vuxna hållet 다운로드. Fast just nu är jag helt fokuserad på att skriva för barn och unga.