Snart drar det igång!

Just nu sitter jag och kollar igenom vårens aktiviteter. Det är ett otroligt rekord i antalet bokningar på skolor och bibliotek. Det är nästan så att jag inte tror det är sant 다운로드. Så här ser min ”turnéplan” ut:

13–17/3 Gislaved: 16 förstaklasser.
27–31/3 Litteraturveckan i Göteborg: 20 F–3-klasser
25–28/4 Litteralund:
26/4 15.00 Dalby bibliotek
27/4 13.00 Panelsamtal ”Med nyfikenheten som mål”, tillsammans med Lena Sjöberg och Linnéa Krylén 다운로드. Samtalet leds av Martin Emtenäs.
28/4 två skolbesök på förmiddagen och 15.00 Veberöds bibliotek.
16–17/5 Mönsterås: 6 förskoleklasser som jobbat med min bok ”Fladdermöss” Maxima download. Projektet heter ”Lässurr”.
23–24/5 Vimmerby: samma program som i Mönsterås.

Under mars ska jag även göra det sista arbetet med den nya faktaboken ”Blod” (som kommer i augusti och illustreras av Jojo Falk) 다운로드. Den ingår i samma serie som ”Snor”, ”Löss”, med flera.

Dessutom kommer boken ”Riktiga vikingar!” ut i början av maj 다운로드. Boken är illustrerad av Jonna Björnstjerna och riktar sig till läsare i åldern 9–12 år.

Och så ska jag fnula igång nästa faktaboksprojekt för de yngsta läsarna 다운로드.

Så jag har lite att göra… Och det är kul!

  • Ett litet Blidö-PS 11 oktober, 2019
   Glömde nämna att det inte bara är korparna som distraherar mig (men idag verkar de vara någon annanstans). Vi har också sett ett par havsörnar. Redan i lördags satt en på Hundgrundet med en fisk i ena klon. Det var tydligen väldigt provocerande för korparna och de försökte förstås komma åt bytet. Eller om de […]
  • Skrivvecka på Blidö, med korpar 10 oktober, 2019
   Den årliga skrivveckan med Staffan pågår som bäst. I år är det nittonde året i rad som vi åker iväg och fokuserar helt på det vi håller på med just nu: Staffan skriver en äventyrlig berättelse och jag läser mest, om korpar. Det är alltså mer av en läsvecka för mig, och den är så […]
  • Alla fåglarna 7 oktober, 2019
   På senare år, kanske inte på ålderns höst, men väl frampå sensommaren, har jag alltså börjat intressera mig för sånt som finns omkring mig. Och då menar jag inte främst min familj, för den har jag tack och lov ändå uppmärksammat och engagerat mig i så gott jag har kunnat. Jag menar mer det som […]
  • En onsdag i Flempan 4 september, 2019
   Idag hade jag inte tänkt ge mig ut. Behövde sova lite längre och jag har en hel del att läsa, dels vill jag läsa ut ”Ravens in Winter” av Bernd Heinrich och dels har jag handlingar att ta del av inför ett möte i nästa vecka. Det såg heller inte ut att bli särskilt fint […]
  • Korpsommar 21 augusti, 2019
   Hörde den komma flygande längs vägen. Envist kra-ande. Fem toner, fyra stigande och den sista en sänkning. Som typ C-D-E-F-E. Alltså typ så. Jag är inget vidare på musik, och det handlar säkert inte om heltoner. Men så fortsatte den och innan jag hann titta ut var den borta. Så har det varit den här sommaren. […]