Lyssna på ”Råttornas själar”!

Igår kväll – här i främmande land – lyssnade jag på svensk radio. Det var Barnradion och Nour el Refai som läst in min och Sara Gimbergssons bok ”Råttornas själar”, och hon läser så fint och enkelt, varmt och eftertänksamt så när jag hörde det kom tårarna och jag undrade om det verkligen var jag som hade skrivit den vackra historien 소설 ebook 다운로드. Det känns otroligt uppmuntrande, inspirerande och hedrande att få den här uppmärksamheten. Och just att det är Nour som läser: jag beundrar verkligen henne och har alltid gjort det, och just att de låter en kvinna läsa in den lille pojkens berättelse känns extra fint, eftersom det inte någonstans i texten sägs att det handlar om en liten kille 다운로드. Därför tror jag att även små tjejer bättre kan identifiera sig med huvudpersonen.

Lyssna du med! Här finns första delen, och från och med i kväll (12/5 -15) även andra delen av berättelsen 날씨 아이콘.

råttornas själar omslag