Kapitelböcker

simon_bockerna-51

Jag har skrivit fyra kapitelböcker om Simon 허니패밀리 다운로드. Men bara två har kommit ut. Den första boken sålde inte så bra, men den andra boken sålde slut och trycktes upp på nytt. Sedan ville förlaget (Bonnier Carlsen) inte ge ut del 3 och del 4 다운로드. Så de historierna får ingen någonsin läsa. Det är tråkigt tycker jag, särskilt som de båda första delarna är slutsålda nu och den första finns på En bok för alla 다운로드.

Simon går i tvåan. Han önskar sig saker precis som alla andra, men han har gjort en lista över det han önskar sig. Och det är ingen vanlig önskelista 다운로드. Så här ser den ut:

  1. Tjej
  2. Hund
  3. Farfar
  4. Eget rum

I första boken ”Simons högsta önskan” berättar jag om hur Simon försöker komma på ett sätt att berätta för Vera att han är kär i henne adobe 본고딕 다운로드. Det går inte så väldigt bra. Han råkar till och med bli kvar mitt ute i skogen alldeles ensam. Bara för att han vill att Vera ska sakna honom. Men hon märker inte ens att han är borta 다운로드.

I andra boken ”Simons nya vänner” träffar Simon en hund. Han vill ju ha en alldeles egen hund, men hans pappa är allergisk så därför går det inte 유튜브 컨버터 다운로드. Hunden heter Topsy, och Topsys husse är en gammal gubbe som heter Gösta. Simon och Gösta blir kompisar. Hur det går när Simon och Vera hittar en tant i skogen och hur Simon faktiskt får en hund och en puss av Vera får du läsa själv 다운로드.

Låna böckerna på biblioteket!

Och vad vet man: en dag kanske du ändå får läsa de sista två historierna om Simon och hans lista.