För 25 år sedan…

ST_25year

Idag blev jag påmind om vad som hände för 25 år sedan: jag debuterade som författare 퍼시픽림게임 다운로드. (Tack för påminnelsen Sundsvalls Tidning! min syster Monika och Anna Hansson, kollega i Ånge.)

En prosalyrisk roman var det och jag illustrerade den själv 트와이스 노래 다운로드. Ett vansinnigt projekt som Dag Hernreid på Alfabeta ändå trodde på.

Och hur gick det då? Tja, några hundra exemplar hittade köpare, men för mig kändes det mest som ett vakuum efter debuten: ingenting hände 웹페이지 파일 다운로드. Och att jag sedan bestämde mig för arbetsnamnet ”Halvvägs” på min andra roman… Den kom ungefär dit, och jag tänker aldrig slutföra den 다운로드.

Men det var häftigt att debutera, att få lite uppmärksamhet i lokalpressen och till och med en positiv recension av Ylva Kempe, som jag nu – efter 25 år – även träffat och lärt känna 알송 안드로이드 다운로드.