Efter hämnden

Förra hösten debuterade min son Viktor som illustratör av en bok. Och det var inte vilket litet jobb som helst 다운로드. Nej, det var 139 sidor helt genomillustrerad grafisk roman. Den skrevs av Kalle Güettler och hette ”Hämnd다이나믹 본 다운로드. Och nu i höst, lagom till Bokmässan i Göteborg, kom fortsättningen ”Efter hämnden다운로드. Båda böckerna har getts ut av det modiga lilla förlaget Argasso i Örnsköldsvik. De är specialiserade på lättläst litteratur för barn och ungdomar 다운로드.

efter_hamnden_kartong

Såhär skrev BTJ:s recensent Staffan Wennerlund om ”Efter hämnden”:

”Mycket starka känslor vibrerar från de mörka, ibland nästan helsvarta, sidorna 잡코리아 이력서 양식 다운로드. Varje sida rymmer en betydelsebärande teckning i gråskalor med en sparsmakad text inlagd i bilden. Trots det begränsade formatet får personerna liv och karaktär, här finns starka känslor och känsloutbrott men också nåd och förlåtelse 야인 시대 고화질 다운로드. /../ Güettler och Engholm har åstadkommit något mycket bra som kan nå många ungdomar, inte minst de med läsmotstånd. Stramt men ändå nyanserat skildrar Efter hämnden komplexa och svåra frågor, väcker funderingar samtidigt som läsaren ivrigt vänder blad för att ta del av den spännande historien.”

 

Vilken recension apktool 다운로드! De här två böckerna är så unika till formen, så lättillgängliga och ändå med så komplicerade känslor och konflikter, att de borde finnas på alla bibliotek i landet sql 오렌지. Jag har aldrig sett något som så bra överbryggar gränsen mellan serie och roman. Jag hoppas att de når ut!

 

Vill du se Viktors bilder kan du titta på han portfolio, och här kan du läsa hans serie Dragon Reign 다운로드.