Bokmässan i Göteborg 2014

Nu har jag packat och är (nästan) klar inför bokmässan. Åker ner efter lunch och ser fram emot den där äckligt stora räkmackan med nyfiskade räkor som de brukar ha på Gothia Towers Hotell bwa download. Där ska jag bo och det känns onödigt lyxigt. Ser också fram emot en lugn (födelsedags)kväll, god sömn och värsta hotellfrukosten imorgon, innan det brakar loss 다운로드. Träffar vänner 09.00 imorgon och tar en extra kopp kaffe innan det brakar loss.

IMG_0580

Förutom lite fix runt BULT:s arrangemang på Litteraturscenen, förlag och människor jag vill träffa, seminarier jag vill gå på och en massa böcker jag vill kolla in, så har jag bara två program inbokade:

Torsdag 10:00-10:45, i sal G:4

Men orka 윙버스 다운로드! Det räcker väl med läroböcker? Ett panelsamtal om fackbokens roll i skolan. Moderator är Anne Brügge, författare och aktiv i Gläfs (Gruppen för läsning av fackböcker i skolan), forskaren Barbro Westlund, författaren, konstnären och illustratören Sassa Buregren och Mats Wänblad, författare av både det ena och det andra: bilderböcker, läroböcker, ungdomsböcker, kapitelböcker och en ofta anlitad skrivinspiratör i skolorna Mak-kang download. Arr. Natur & Kultur och Gläfs

Fredag 15:30-15:50, A03:22, Ung Scen

Samtal med Tara Moshizi (En bok, en författare) 멜론 음악. Vi ska prata om mina faktaböcker och det ska bli hur kul som helst. Samtalet kommer att finnas att se på UR Play efteråt, och säkert komma på Kunskapskanalen under hösten 4쉐어.

 

Mina böcker finns hos Natur & Kultur B04:52, Hegas A02:19, Berghs A02:25 och Opal B09:22.

 

Vi ses 플랜츠vs좀비 다운로드!